چرا ژاپنی ها با اشتباهات تاریخی گوست آو سوشیما مشکل نداشتند؟

به گزارش مجله مهاجر، سامورایی ها، نینجاها و جنگ سالاران فئودال همواره موضوعات محبوب رسانه ها بوده اند، اما تا آنجا که به تصویر کشیدن ژاپن در خارج از کشور مربوط است، نادرستی های تاریخی و سوء تفاهم های فرهنگی یک موضوع رایج است. این چیزها می توانند منجر به تحریم آثار به وسیله ژاپنی ها یا تمسخر از سوی آن ها گردد.

چرا ژاپنی ها با اشتباهات تاریخی گوست آو سوشیما مشکل نداشتند؟

اما موضوع کاملا این نیست که یک بازی چقدر از نظر تاریخی دقیق است. کنساکو نامرا (Kensaku Namera)، تحلیلگر Nomura Securities، اخیرا در خصوص آنچه که مقدار استقبال از یک بازی با مضمون ژاپنی در ژاپن را مشخص می نماید، صحبت نموده است. او از بازی محبوب استودیوی ساکر پانچ (Sucker Punch) یعنی گوست آو سوشیما (Ghost of Tsushima) به عنوان نمونه شاخص یک بازی تاریخی در خصوص ژاپن که به درستی ساخته شده است، نام می برد و شرح می دهد که چرا این اثر با وجود انحراف از واقعیت تاریخی، توانسته نظر ملت ژاپن را جلب کند.

گوست آو سوشیما که در سال 2020 برای پلی استیشن 4 منتشر شد، بازیکنان را در طول اولین حمله مغول به ژاپن فئودال می برد. اگرچه از رویدادها به شکلی واقعی بهره نمی برد، اما این بازی تحسین برانگیز با رویکرد تفریح محور، به وسیله بازیکنان ژاپنی مورد انتقاد قرار نگرفته است. نامرا این موضوع را به این نسبت می دهد که چگونه بازی از نظر ایدئولوژی چیزی را تحمیل نمی نماید، بلکه خود را به عنوان یک تفریح ناب نشان می دهد.

نامرا در ادامه شرح می دهد که بزرگ ترین دلیلی که گوست آو سوشیما در بازار ژاپن بدون هیچ گونه احساس بدی پذیرفته شد، این بود که مقدار تحمیل فرهنگ یا ایدئولوژی بسیار کم بود. توسعه دهندگان گوست آو سوشیما تاکید نموده اند که بازی آن ها تفریح را در اولویت قرار می دهد و قرار نیست در موارد متعدد، به طور دقیق یک بازآفرینی از تاریخ باشد. اما با وجود این رویکرد تفریح محور، ساکر پانچ کوشش زیادی برای تحقیق در خصوص تاریخ هنگام ساخت بازی انجام داده است. آن ها از ژاپن تماشا، با مورخان مشورت نموده اند و حتی متخصصان شمشیربازی ژاپنی را به کار گرفتند. این استودیو با توجه به توصیه های مشاوران خود، از نمایش شخصیت های تاریخی واقعی در بازی نیز صرف نظر کردند.

توسعه دهندگان گوست آو سوشیما با نشان دادن درک خود از فرهنگ و اجتناب از جعل تاریخ، یک بازی درباره ژاپن ساختند که مورد علاقه مردم ژاپن نیز نهاده شد. از این نظر، نامرا نتیجه می گیرد که آنچه برای بازی ها و آثار مختلف با موضوع تاریخی مهم است، صرفا سازگاری با واقعیت های تاریخی نیست بلکه مهم است که درک عمیقی از فرهنگ و تاریخ داشته باشیم، هیچ ایدئولوژی را تحمیل نکنیم و مهمتر از همه، ارزش تفریح را اولویت قرار دهیم. این چیزی است که به نظر می رسد یوبی سافت با ساخت نسخه تازه اساسینز کرید به آن توجه ننموده است.

گوست آو سوشیما برای پلی استیشن4، پلی استیشن 5 و رایانه های شخصی در دسترس است. سازندگان اخیرا دنباله این بازی را با نام گوست آو یوته ای (Ghost of Yotei) معرفی نموده اند که قرار است در سال 2025 برای پلی استیشن 5 عرضه گردد.

منبع: Automaton Media

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 15 آبان 1403 بروزرسانی: 15 آبان 1403 گردآورنده: immigranttour.com شناسه مطلب: 41

به "چرا ژاپنی ها با اشتباهات تاریخی گوست آو سوشیما مشکل نداشتند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا ژاپنی ها با اشتباهات تاریخی گوست آو سوشیما مشکل نداشتند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید